Dr. Oetker Želatinový ztužovač 50g
Aktuální slevu na Dr. Oetker Želatinový ztužovač 50g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .
Podívejte se také na další produkty z kategorie Potraviny nebo ostatní potraviny.
Penny Market
21,90 Kč -31%
Zbývá 5 dní
Platí do: Středa 13.11.2024
Podobné a související zboží
Informace o výrobku
Výrobce: Dr. Oetker Balení: 50 g EAN: 8595072612722 Kategorie: Potraviny / ostatní potraviny
Popis výrobku
Příprava a použití
Odpovídá 6 plátkům želatiny, vystačí až na 700 g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovoce, ovocná dřeň apod. Příprava: 1. Smetanu ke šlehání vyšleháme dotuha, jiné výše uvedené suroviny zamícháme dohladka. 2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a ručně metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny. Důkladně ručně vařečkou nebo metličkou promícháme. Podle chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém naneseme na upečený korpus nebo použijeme dle vlastního receptu. Necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Nepoužívejte s čerstvým ananasem, kiwi, fíky a papájou. Tip na Ovocný jogurtový dezert: 500 g bílého jogurtu smícháme se 100 g drobného ovoce nakrájeného na malé kousky a 50 g - 70 g moučkového cukru (podle sladkosti ovoce). Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle bodu 2 návodu na obale a smícháme s jogurtem a ovocem. Nalijeme do formy na biskupský chlebíček nebo jiné formy vyložené potravinářskou fólií a necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Před podáváním vyklopíme a nakrájíme na plátky.
Balení: Baleno teplem.
Skladování: Skladujte v suchu!
Složení výrobku
- Cukr
- Dextróza
- Jedlá želatina 16 %
- Modifikovaný bramborový škrob
- Zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza)
Platí do vyprodání zásob.
Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.