Reklama Reklama
Vaše poloha:

Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 na přípravu ovocných džemů a marmelád 25g

Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 na přípravu ovocných džemů a marmelád 25g

Výrobek Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 na přípravu ovocných džemů a marmelád 25g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Dr. Oetker , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo trvanlivé. .

Aktuální slevu na Dr. Oetker Gelfix Extra 2:1 na přípravu ovocných džemů a marmelád 25g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Směs na přípravu ovocných džemů a marmelád v prášku

Značka: Dr. Oetker Výrobce: Dr. Oetker Balení: 25 g EAN: 8595072600408 Kategorie: Potraviny / trvanlivé

Popis výrobku

 

S pektiny z jablek a citrusových plodů

 

1000 g ovoce + 1 Gelfix Extra + 500 g cukru = lahodný džem se 66% ovoce.

Příprava a použití

Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stalého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.

 

 

Informace pro alergiky

Může obsahovat stopy mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.

 

Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte v suchu!

Složení výrobku

  • Dextróza
  • Želírující látka (pektin)
  • Regulátor kyselosti (kyselina citrónová)
  • Konzervant (kyselina sorbová)
  • Palmový olej

    Spolupracujeme s: